Мини Заем отбелязва 10 – годишнината от създаването си много подаръци

Преди десет години, една съвсем млада компания пое по-трудния път към предоставянето на кредитни услуги в България. Стъпка по стъпка, с много упоритост, труд и най-вече с лична ангажираност към потребителите, ние успяхме да спечелим доверието ви. И днес, след десет години успешно партньорство можем само да ви кажем: Благодарим!


Благодарим на вас, лоялните ни клиенти, които още в началото на пътя ни видяхте в лицето на нашата кредитна компания партньор, на който можете да се доверите.


Благодарим и на вас, нашите нови клиенти, че избирате Мини Заем сред многото подобни компании, предоставящи кредитни услуги.
През всички тези години нашата основна цел бе да предоставяме на вас, нашите приятели кредити до заплата и на вноски при прозрачни и възможно най-изгодни условия.


Не твърдим, че беше лесно да постигнем целите си в тази толкова силно конкурентна ниша, но сме щастливи, че успяхме.


Днес с гордост можем да кажем, че според кредитния калкулатор Izbiram.bg Мини Заем предлага кредити на вноски от 6 до 12 месеца при най-изгодни условия, а по предоставянето на заеми от 2 до 6 месеца заемаме челните позиции.


Но зад нашия успех стоите всички вие – хората, които повярваха и продължават да вярват в нас.


Затова, за да отпразнуваме подобаващо рождения си ден, от Мини Заем, искаме да покажем своята благодарност към всички вас по единствения начин, по който умеем – с подаръци, които надяваме се ще ви зарадват.


По случай десет години от отпускането на първия си кредит направихме поредното намаляване на разходите и през целия месец март ще приспадаме 10% от разходите на всички свои кредитни продукти.


Десет години сред най-добрите кредитни компании не са малко, но не са и много. Надяваме се, че ще продължите да ни се доверявате. А ние обещаваме, че ще продължаваме да ви предлагаме заеми при още по-изгодни условия.

Мини Заем отбелязва 10 – годишнината от създаването си много подаръци
Tagged on: