И тази Коледа MiniZaem.bg изненада своите клиенти със страхотни отстъпки

Искате да изненадате близките си с прекрасни подаръци за Коледа? Или да заминете на коледна ваканция? А може би мечтаете да посрещнете Нова година в Париж, Берлин или Лондон?

Мислите, че е невъзможно, защото няма откъде да намерите толкова финансови средства за краткото време, което остава до най-големите празници от годината?

Ако наистина жадувате за една невероятна Коледа и прекрасна Нова година, ето какво имаме ви да кажем.

За да направи празницитеви незабравими, от  Мини Заем имат изненада за всички вас, които имате нужда от малко допълнителни пари в брой.

От промоционалната кампания на небанковата финансова институция могат да се възползват както редовни, така и нови клиенти, а отстъпките са за всички продукти, които предлага Мини Заем.

Кредитната организация отгодини е сред водещите кредитни институции у нас и се ползва с огромно доверие сред потребителите си.

Наред с прозрачните условия, при които предоставя своите финансови продукти и с коректното си отношение, Мини Заем печели сърцата на клиентите си и с промоционалните кампании, които организира през цялата година.

 Ако решите да се възползвате от предложението на Мини Заем, стъпките, които трябва да предприемете са изключително лесни. Просто трябва да посетите уебсайта накредитната компания  до 31.12.2018 г. и да бъдете одбрен за онлайн кредит с 20% отстъпка от разходите.

Условията са прозрачни, кандидатстването е стандартно, единственото различно е, че получавате финансовите средства, които са ви нужни, но плащате с 20% по-малко.

Побързайте и вземете своя кредит с отстъпка и стягайте куфарите за път! Мини Заем ви желае спокойна Коледа и невероятно посрещане на Нова Година!

И тази Коледа MiniZaem.bg изненада своите клиенти със страхотни отстъпки
Tagged on: