Промоции

Осъществи плановете си за лятото с онлайн кредит от Мини Заем

Лятото е време за релакс. То е време, за да осъществиш мечтаното пътешествие, време да се насладиш на слънце, пясък и море… време, да се забавляваш както искаш. Ти го знаеш! И жадуваш да поемеш на някъде. Но извънредното положение, в което бяхме всички само допреди няколко месеца е стопило спестяванията ти и е сложило край на плановете ти.

Лятото е време за забавления, но ти оставаш у дома, защото нямаш нужните ти финансови средства, за да осъществиш плановете си.

А знаеш ли, че има начин да кажеш „Да” на лятото и да направиш всичко, което си планувал?

Влез на www.minizaem.bg  и виж какво ти предлагат!

За пореден път от компанията за онлайн кредитиране са помислили за всички, които имат нужда от малко допълнителни пари в брой, за да изкарат едно страхотно лято.

Ако не искаш да си останеш в къщи, ако искаш да се забавляваш цяло лято, не губи време, а разгледай предложенията им.

Какво ти предлагат от Мини Заем?

Без значение дали си нов или редовен клиент, ако поискаш своя бърз кредит  в периода от 25.07 до 15.08.2020 година, ще го получиш с отстъпка от 15%.

Как да се възползваш от страхотната отстъпка?

За да си осигуриш необходимите допълнителни финансови средства с отстъпка от 15% просто трябва да кандидатстваш в посочения по-горе срок. Не се налага да ходиш на място в офисите на кредитната компания, нито да попълваш купища документи.

Влизаш на страниците на MiniZaem.bg, избираш сумата, която искаш да ти бъде отпусната и попълваш онлайн формата (заявлението за заем). Получаваш отговор до няколко минути и ако нямаш лоша много кредитна история парите ти се превеждат до края на деня.

Каква полза имаш, ако поискаш своя заем от кредитната компания?
  • Получаваш кредита, от който имаш нужда с 15% отстъпка от разходите.
  • Осъществяваш всичките си планове за лятото и се връщаш зареден с енергия и много незабравими емоции.
Кога можеш да поискаш своя бърз кредит онлайн с отстъпка?

Лятната промо кампания на кредитна компания Mini Zaem.bg стартира на 25.07 и приключва на 15.08. 2020 година.